Dün öğle üzeri İsveç'e seçim çalışmaları için gelen ve ayağının tozuyla, gece geç saatlere kadar esnaf ve vatandaşı ziyaret eden, Ağralı, bu günde yaptığı ziyaretlerle bol bol gurbetçilerin dertlerini dinledi.
İsveç'te ki hemşehrileri tarafından büyük ilgi ile karşılanan Ağralı, Konyalı bir başbakana sahip olan bir Konya’nın bu şansı çok iyi kullanması gerektiğinin altını çizdi. 2002’den bu yana ülkenin AK Parti iktidarı ile büyük ilerleme kaydettiğini söyleyen Ağralı, “AK Parti iktidarı olarak ülkemizin dört bir yanı büyük bir atılım gerçekleştirdik. Bu hizmetlerin devamı, ülkemizde yerleşen kardeşlik ortamının daha da pekişmesi adına 7 Haziran çok önemli. Dahası, Konya olarak Konyalı bir başbakan şansını çok iyi kullanmalı ve hep birlikte şehrimizi daha iyi yerlere getirmek için çabalamalıyız’ dedi.

Ağralı'ya eşlik eden AK Parti İsveç Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Özer Eken de ''4 günlük program boyunca, sahada olacağız, Stockholm'ün dört bir yanında yaşayan insanımızı elimizden geldiğince ziyaret edip dertlerini dinleyeceğiz'' dedi. ''Sayın Ağralı ile  sabah erkenden başlayıp gecenin geç saatlerine kadar, esnaf, dernek ve ev ziyaretlerini yapıyoruz'' diyen Eken, 'biz getirdiğimiz insanları, kendimiz ağırlayıp  sonrada vatandaşlarla bululuşturmadan, konuşturmadan geri Türkiye'ye göndermeyiz. İnşallah Sayın Ağralı'yı meclisede taşıdıktan sonra, milletvekili sıfatıyla sık sık İsveç'e davet edip, vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyeceğiz'' dedi. 
Editör: İsveç Gündemi