İsveç'te Sağlık Sistemi'ne Büyük Yatırım

İsveç Başbakanı Stefan Löfven, sağlık sistemine 1 milyar koron ek yardım yapacaklarını açıkladı.

İsveç'te Sağlık Sistemi'ne Büyük Yatırım
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Malmö ve Landskrona'da bir konuşma yapan İsveç Başbakanı Stefan Löfven, sağlık sistemine yılda 1 milyar kron ek yardım yapacaklarını söyledi.

Özellikle acil sırasında uzun süre bekleme gibi bir çok problemin farkında olduklarını aktaran Löfven, yılda ekstra 1 milyar kronluk ek yardımla bu sorunun çözümüne uğraşacaklarını kaydetti.

Son yıllarda İsveç'te artan cinayet ve terör olaylarına da değinen Löfven, 10 bin polis alımı yapılacağını ve bir çok suçun cezasının da artırılacağını ifade etti. 
Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2017, 12:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf
Yusuf - 7 yıl Önce

İsveç sağlık sistemi çökmüş durumda bir milyar kronla filan kurtulamaz.Acilde 8 saat bekle,dandik bir röntgen için 6 ay bekle olmaz beyler olmaz.

Serpil
Serpil - 7 yıl Önce

Cok kötu Cook bilgide sifir kitaba bakiyorlar sen derdini anlatirken.kuzenim 6ay ömur biciyorlar be Iki ay sonrasina Gun veriyorlar

SIRADAKİ HABER

banner194

banner6