İsveç'in en çok okunan ve takip edilen haber platformu İsveç Gündemi bu konuda Türkiye'nin önde gelen önemli sağlık kurumlarından Lokman Hekim Hastaneleri Grubu ile önemli bir çalışma için yola çıktı.

İsveç, İskandinavya ve Avrupa'da yaşayan okuyucularımızdan Türkiye'de tedavi olmak isteyenlerin Türkiye'de özel bir yeri olsun diye Lokman Hekim Hastaneleri kapılarını açtı.

Hayatın önemi sağlıklı yaşamla mümkün;

Sağlık olmadan hiç birşeyin anlamı olmadığı gerçeğini en iyi sağlık sorunları yaşayanlar bilir, her türlü sağlık konusunda çözüm üreterek Avrupa'dan gelip sağlık tedavilerini olan ve sağlıklı yaşama kavuşan binlerce kişinin Türkiye'deki sağlık hizmeti konusunda gösterdiği başarıyı konuşuyor.

Son yıllarda sağlık alanında oldukça önemli yol alan ve olumlu gelişim sağlayan Türkiye bu yönüyle Dünya genelinden sağlık turizmi konusunda önemli merkez haline gelmiş bulunuyor.

Sağlık rehberliği konusunda Lokman Hekim Hastanleri'nde görev yapan ve alanlarında son derece uzman olan doktorların sunacağı bilgi ile İsveç'te yaşayan hastalarımızın tedavileri için önemli bir kaynak merkezi oluşturmaya çalışıyoruz.

Tüm bunların ötesinde İsveç'ten özellikle İsveç Gündemi referansı ile Lokman Hekim Hastaneleri bünyesinde tedavi olacak olan hastalara oldukça özel ve avantajlı sağlık hizmetleri sunulacaktır.
Editör: İsveç Gündemi