Fizik tedavi ve rehabilitasyon başta olmak üzere, hizmet verdiği sağlık kollarında Butik Otelcilik konsepti sunan Bilge Hayatlar, alanında son derece uzman doktorlar ve profesyonel ekibiyle 24 saat bakım ve sağlık hizmeti sunuyor. 

İngiltere, Fransa, Danimarka, Rusya, Azerbaycan, Belarus gibi ülkeler başta olmak üzere, Avrupa ve dünyanın çeşitli ülkelerinden hasta ve yaşlı ağırlayan kurum, 43 yatak kapasitesine sahip ve 2.200 metrekare yerleşim alanıyla Yaşamkent / Ankara’da benzersiz bir hizmet sunuyor. 

Tıbbi ekibi; Uzman doktorlar, fizyoterapistler, hemşireler, hasta bakım elemanları ve destek personelinden oluşuyor. 

Bilge Hayatlar: Konaklamalı (Yatılı) fizik tedavi, palyatif bakım, ameliyat sonrası bakım ve yaşlı bakım (Geriatri) hizmetlerini sunmak üzere özel olarak tasarlanmış ve tamamen bu amaçlara yönelik inşa edilmiştir. 

İzin dönemlerinde tatil amacıyla Türkiye’ye gelen gurbetçilerin de yoğun ilgi gösterdiği bir merkez olarak bilinen Bilge Hayatlar, tatil konforunda hastasının tedavisi sürerken, yakınları gönül rahatlığıyla tatiline farklı destinasyonlarda devam edebiliyor. Bu yönüyle de dikkat çekici olan Bilge Hayatlar, Avrupa pazarında daha fazla söz sahibi olmayı hedefliyor. 

Bilge Hayatlar Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat İbrahimoğlu, “Oluşturduğumuz sağlık hizmeti konsepti, bir yönüyle butik otelcilik anlayışını içinde barındıran ve tedavi sürecinde misafirimizin kendini tatildeymiş gibi hissedebildiği bir ortam yarattık. Biz bu sebeple sağlık şikâyeti ile bize tedaviye gelenlere misafirimiz diyoruz” ifadeleri kullandı. 

İbrahimoğlu: “Bilge Hayatlar’da, kişiye özel tedavi planlaması yapılmaktadır. Kişinin temel şikâyetlerinin yanı sıra beraberinde gelişen diğer rahatsızlıkları da uzman hekimler tarafından takip edilmektedir” ifadeleri kullanarak, “misafirlerimizi 1+1 özel tasarlanmış odalarda konaklatıyor ve kendilerini evlerinde hissedeceği butik otel konseptinde sağlık hizmeti veriyoruz” dedi. 

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon sağlık alanları Avrupa’da maliyeti yüksek tedaviler olduğunun altını çizen İbrahimoğlu, “Biz son derece özel bir konsepte sahibiz. Bunun yanı sıra hizmet kalitesi anlamında Avrupa standartlarının üzerinde ve fiyat rekabeti bakımından da daha avantajlı durumdayız. Bu nedenle Avrupalı birçok hasta bize geliyor” ifadeleri kullandı. 

Hastalar en çok hangi şikâyetlerle geliyor sorusu üzerine, Vuslat İbrahimoğlu: “Avrupa’nın önemli bir kesiminde ortopedik tedavi noktasında sorunlar olduğunu biliyoruz. Örneğin İsveç’te de ortopedik tedavi için hastaların uzun süre beklemek zorunda kaldıklarını ve rahatsızlıklarının daha da ilerlediğini biliyoruz. Ayrıca soğuk hava koşullarının da faktör olduğu bu tür sağlık problemleri soğuk iklimlerde yaşayanlarda daha fazla olabiliyor. Bu yönde de çok etkili çözümler üretiyoruz. Yine, diz ve kalça protezi şikâyetleriyle gelen kişi sayısında da ciddi artışlar gözlemliyoruz. 

Özetle, Konaklamalı Fizik Tedavi, Rehabilitasyon, Ameliyat sonrası bakım, Ağrı tedavisi, Yara bakımı, Yaşlı (geriatri) bakımı gibi ana başlıklar olmak üzere, geniş bir sağlık hizmeti sunuyoruz” dedi.

Editör: İsveç Gündemi