AK Parti'nin Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver, uluslararası arenada ismi olan Kulu'nun, yurtdışında yaşayan vatandaşlarla uluslararası arenada marka değerini artıracak çalışmalarla imza atacağımıza inanıyorum'' dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 31 Mart yerel seçimlerinde Konya'da yarışacak ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı'nda AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ak Parti Kulu Belediye Başkan Adayı'nın Murat Ünver olduğunu açıkladı. 

 Ak Parti Kulu Belediye Başkan Adaylığı'nın açıklanmasından sonra Facebook sayfasında Kululu hemşehrilerinden destek beklediğini belirten Ünver şu ifadelere yer verdi:

''Sevgili KULU'lu hemşehrilerim! 31 Mart 2019 Belediye Başkanlığı seçimleri için Ak Parti Kulu belediye başkan adaylığı görevi Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN  tarafından şahsıma tevdi edilmiştir
Bu göreve talip oluyor ve bu yolda 13 aday adayı arkadaşım,ilçe teşkilatım,bölge milletvekilim ve bütün KULU lu hemşehrilerimle Gönül Belediyeciliği sloganı ve heyecanıyla bütünleşerek görevimi en iyi şekilde ifa etmeye çalışacağımı bildiriyor Kulu nun bütün mahalle,merkez ve yurtdışında ikamet eden bütün hemşehrilerime saygılar sunuyor dua ve desteklerinizi bekliyorum''

Yurtdışında yaşayan hemşehrilerine de seslen Ünver, ''Kulu ilçemiz başta İsveç olmak üzere binlerce insanını gurbette yaşıyor. Uluslararası marka değeri olan ilçemizi yurtdışındaki temsilcileri ile birlikte marka değerine marka katacağımıza da inanıyorum. Yurt içinde ve yurt dışındaki bütün insanlarımızı kucaklayarak, inşallah ilçemizi istenilen hedefler hep beraber ulaştıracağız'' dedi. 

Editör: İsveç Gündemi