Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan araştırmalar sonucunda Kırkpınar nüfusuna kayıtlı engelli olan Nurcan Kaya’ya akülü araba verilmesi uygun görüldü.

Dernek Başkanı Murat Tütüncü, Nurcan kızımız ve ailesi haberlerinin yapılmasını ve kızımızın resimlerinin basında çıkmasının kendilerini rahatsız etmeyeceklerini bizlere belirttiler. Bu durumda basın karşısında akülü araba kendilerine teslim edildi.
Akülü arabası sayesinde Nurcan kızımız özgürlüğüne de kavuşmuş oldu. Artık kimseye ihtiyaç olmadan rahatlıkla gezebilecek ve kendi işlerini rahatlıkla yapabilecek.

Nurcan pozitif enerjiye sahip bir kızımız. Gözündeki pırıltı ve sevinci görünce bizlerde çok sevindik. Dernek olarak Nurcan’ın eğitim hayatı ve yaşamı boyunca her zaman gücümüz yettiğince destek olacağız. Kendisine ayrıca bayramlık ve çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca; Nurcan ve Nurcan durumda olan çocuklarımıza her zaman destek olacağız dedi.

Tütüncü, Nurcan kızımıza çifte bayram yaşatan Erkmen ailesine ve aracılık eden İsmet Erdoğan’a şahsım ve derneğim adına teşekkür ederim. Bu vesile ile Dernek olarak tüm halkımızın yarın idrak edeceğimiz Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutlar, sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar diliyoruz dedi.

Editör: İsveç Gündemi