Edinilen bilgi ve iddiaya göre Kulu Olof Palme Bulvarı, Kırkahvesi mevkinde bulunan İbo Beyaz Eşya isimli iş yerinde çalıştığı iddia edilen İsmail oğlu 41 yaşındaki Lütfi Çelik ismindeki kişi beraberinde bir arkadaşı ile Karşıyaka mahallesi Olof Palme bulvarı üzerinde O.A. İnşaat, Oğuzlar Ap diye bilinen inşaatı tamamlanan 10 katlı binanın 7. katın sahibi A. D. nin dairesine takılması için istenilen şohben'i bıraktılar.


Tekrar ibo Beyaz eşya ya gelmek için 7. katta asansöre gelen Lütfi Çelik Asansörün kapısını açar açmaz asansöre girdiği sırada asansör kabinin olmadığını fark etmeyip anında yedinci kattan asansör boşluğundan yere çakıldı.


Yanında birlikte gittikleri arkadaşı tarafından 112 ve 155 aranarak bilgi verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 ile Kulu Devlet Hastanesi acil servisine getirildi. Burada yapılan müdahalede hayatını kaybetmiş olduğu anlaşılan Lütfi Çelik in hayata döndürülmesi için doktorlar tarafından yapılan müdahalenin sonuçsuz kaldığı belirtilerek Lütfi Çelik in cesedi otopsi yapılmak üzere Hastane morguna konulduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturmanın Asayış ekipleri tarafından başlatıldığı belirtildi

KULU'NUN SESi GAZETESİ

Editör: İsveç Gündemi