Kulu'lu, Kulu sevdalısı vatandaşlar Doğalgaz'ın ilçeye gelebilmesi için gereken sayıya ulaşabilmek son haftada Ziraat Bankasında Doğalgaz aboneliğini yatırmak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Uzun bekleyişlere aldırmayan duyarlı vatandaşlar, biz Kulu'da ikamet edip oturuyorsak bu bizim görevimizdir dediler.

Ziraat Bankası Müdürü Sinan İnanç Konyalı sabahtan beri bir yoğunluk yaşadıklarını belirterek, personelimizle birlikte vatandaşı fazla bekletmeden aboneliklerini yapıp göndermek istiyoruz diyerek bugün itibari ile sayının 3840 olduğunu söyledi.

Kugiad başkanı Hüsamettin Kargın ise, Kugiad olarak Kulu'ya verdiğimiz sözü tutmanın sevinci ve gururunu yaşıyoruz dedi.
Kargın, Kugiad üyelerine de ayrı ayrı teşekkür ederek, birliktelikten kuvvet doğar, bugün hepimiz bir bütün olarak buraya geldik, sabahtan da abonelik parasını yatıran arkadaşlar vardı, onlar şu aramızda yok, herkese tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Kargın, Kugiad olarak görevlerini yaptıklarını belirterek, Kulu için üzerimize yine bir görev düşerse seve seve yapmaya çalışacaklarını belirtti.
Kugiad'ın göstermiş olduğu özveriyi, Kulu'lu diğer iş adamları, zahireciler, sarraflar, muhtarlar, marketler kısacası durumu iyi olan herkesten bekliyoruz, SON

1000 abonelik kaldı, 27 Kasım Cuma günü son gün, herkesten üzerine düşeni yapmasını bekliyoruz.

KULUNUN SESİ GAZETESİ
Editör: İsveç Gündemi