Son olarak 29 Mart’ta toplanan sivil toplum kuruluşları, toplu olarak 3. Kez toplanmış oldu. Toplantıda Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlığı’na, Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı 1 yıllığına Başkanlık etmesine karar verildi. Ayrıca yazın yapılması düşünülen “Herkesin Bende Kulu’luyum” diyebileceği ortak bir festival yapılması konuşuldu.

Festival çalışmalarının Murat Tütüncü Başkanlığı’nda Kulu Ziraat Odası Başkanı İsmet Erdoğan, Kulu Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Hüsamettin Kargın ve Doğal Hayatı Koruma Derneği Başkanı Murat Uludağ tarafından organize edilmesine karar verildi.
Başkan Tütüncü, Kulu Sivil Toplum Örgütleri Platformu olarak yapılması düşünülen Festivali organize etmek için Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız’ı ziyaret ettiklerini, ziyarette ilçemizin tanıtımını yapmak, yaz aylarında sosyal aktiviteyi ve birlik-beraberliği artırmak amacıyla festivalin yapılması konusunda ortak karar alındı.

Toplantıda, Kulu Platformu Mutabakatı, Komisyon kurullarının oluşturulması ve İlçemizdeki hızlı betonlaşmanın yarattığı otopark ve çevre sorunları görüşüldü.
Murat Tütüncü, bizler, bir araya gelebilmeyi, bir arada kalabilmeyi, birlikte çalışabilmeyi başarmak istiyoruz. Bizler; bir olmayı, birbirimizi sevip saymayı, birlikte düşünmeyi başarmak istiyoruz. Bizler; bu buluşmayı bir başlangıç olarak görüp bundan sonra birlikte ortak çalışmalara yurt içi ve dışındaki tüm sivil toplum kuruluşlarımızı ve halkımızı çağırıyoruz. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum dedi.





Editör: İsveç Gündemi