Edinilen bilgi ve iddiaya ve Mahalle muhtarı Nazir Yapıcı'dan telefonla alınan bilgiye göre, Kulu'ya bağlı Burunağıl mahallesinde babası ve annesi 2 ve 3 yıl önce vefat eden 19 yaşındaki Adem Ateş isimli yalnız yaşayan genç Ankara da çalışmaktaydı.Ankara dan akşam saat 21.00 - 22.00 sıralarında Burunağıl’daki yalnız yaşadığı evine geldi.

Sabah saat 6.30 7.00 sıralarında komşuları büyükbaş hayvanlarını sığıra (sığır sürüsüne) katmak için gittikleri sırada Adem Ateş'in yaşadığı evlerinin çardağında içerden dışarı çıkmak için hamle yapıp kapı arasında yerde yattığını gören komşuları tarafından yanına yaklaştığında elinde bulunan tüfekle boğazından vurulmuş halde cansız bedenini görüp Jandarma ve diğer komşularına haber verdiler.
Olay yerine gelen komşuları durumu Muhtar Nezir Yapıcı'ya da haber verdiler.Olay yerine gelen Jandarma ekipleri çevre güvenliği alıp C.Savcısına haber verdiler.

Olay yerine gelen Savcı ve olay yeri inceleme ekibi tarafından yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli tıp kurumuna gönderileceği belirtilen olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

KULUNUN SESİ GAZETESİ
Editör: İsveç Gündemi