Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda bir selamlama konuşması yapan Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, on bir ayın sultanı ramazanın muhteşem manevi atmosferini doyasıya hep birlikte yaşadıklarını söyledi.

İlkini geçtiğimiz yıl düzenlenen Rahmet Akşamları programı inşallah bundan sonrada devam ettireceklerini ifade eden Yıldız; "İlçemizde Rahmet Akşamları programını düzenleyen Konya Büyükşehir Belediyesine, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Tahir Akyürek'e ilçemiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kültür Ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Sanat Faaliyetler Müdürü Salih Aydın  ise konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in selamını getirdiğini söylerken kendilerinin yoğun programlarının olmasından dolayı bu geceye katılamadıklarını bildirdi.

Konuşmaların ardından program, Irak Kerkük İlahi Grubu'nun gösterisi ile sona erdi.

Anıt Meydanında düzenlenen programa, Kulu Garnizon Komutanı Mikail Arıkan, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, AK Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Talayhan, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Sanat Faaliyetler Müdürü Salih Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Selvi ve vatandaşlar katıldı.


Editör: İsveç Gündemi