Kulu Karapınar mahallesinde ikamet eden iki yakın akraba Kulu’ya kurulan Cuma pazarında alış veriş yapmak üzere pazar yerine geldiler.

Edinilen bilgi ve iddiaya göre aralarında daha önceden bulunan husumetten dolayı tartışma çıktı. Tartışma taşlı, sopalı, bıçaklı kavgaya dönüştü.
Her iki taraftan yaralılar olay yerine istenilen ambulanslarla Kulu Devlet hastanesi acil servisine getirildiler. Ancak Pazar yerinde devam eden kavga Hastane acil servisine taşındı. Asayiş ekipleri tarafından her iki tarafın bastırılmasıyla bıçak ve sopalarla yaralananlardan 62 yaşındaki H. Y. Helikopter ambulansla, 28 yaşındaki A. H. Ambulansla Konya’ya sevk edildiler.


Çeşitli yerlerinden yaralanan 31 yaşındaki Y. Y., 36 yaşındaki H. H. ve 58 yaşındaki A. H. Kulu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.
Olayın kontrol altına alınması için Cihanbeyli Emniyet Müdürlüğü’nden gelen asayiş ekiplerinin de destek kuvvet olarak bulundurulduğu belirtildi.
Olayla ilgili Kulu’da geniş güvenlik önlemleri alınırken, olaya karışanlar ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldükleri belirtildi.

KULUNUN SESİ GAZETESİ

Editör: İsveç Gündemi