Merkez ilkokulu bahçesinde düzenlenen geleneksel iftar yemeği ilahilerle başladı. Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Tütüncü yaptığı konuşmada, paylaşma ve yardımlaşma duygularımızın arttığı ramazan ayında, dernek olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımızla sizlerle bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 


Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden azad olan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şeriflerinizi tebrik eder, birlik ve beraberliğimizin katlanarak devam etmesine vesile yüce Allah’tan niyaz ederiz.


Bugün burada gerçekleştirdiğimiz birlik ve beraberliğimizi bütünlüğümüzü koruyup geliştirdiğimiz zaman Kulu’muzun gelişmesi yönündeki hedeflerimize ulaşmamak için hiçbir neden kalmayacaktır.


Bu duygu ve düşüncelerle iftar programımıza katılarak bizleri şereflendiren siz değerli misafirlerimize, iftar programımıza katkı sağlayan esnaflarımıza, halkımıza, ayrıca iftar yemeğini hazırlayan Hacı Ustamıza, iftar programımızda stand açarak bizlerle birlikte olan Ankara Medicana Hastanesi ve Konya Hospital Hastanesi temsilcilerine, değerli basınımıza ve tüm misafirlerimize şahsım ve derneğimiz adına çok teşekkür ediyorum dedi.


Kulu Müftüsü, İbrahim Kacaroğlu’nun ezan öncesi verdiği vaaz ve Kur’an okumasının ardından edilen duaların ardından ezanın okunmasıyla davette bulunanlar orucunu açtı.

KULUNUN SESİ GAZETESİ
Editör: İsveç Gündemi