Kulu, Cihanbeyli ve Yunak Belediyeleri’nin birlikte organize ettikleri Kardeşlik Festivali için geri sayım başladı. Festival 3 Mayısta yapılacak.

Büyük buluşma öncesinde hazırlıklar devam ediyor. Bu kapsamda Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız ve Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan ile Rişvan Aşireti Konfederasyon Başkanı Hüseyin Avcı, konuyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Organizasyona ev sahipliği yapacak olan başkanlar, büyük buluşmaya sahne olacak alanda da inceleme yaptı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, üç kardeş ilçenin ortaklaşa gerçekleştireceği ‘Kardeşlik Festivali’ için hazırlıkların devam ettiğini belirtti.

Organizasyona büyük önem verdiklerini ve 3 Mayısta bölgenin tarihi bir buluşmaya sahne olacağını ifade eden Kale, “Anadolu’nun merkezinden tüm dünyaya birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin mesajını vereceğiz. Festivale çok önemli konuklar katılacak. Aralarında kardeşlik ve akrabalık bağı olan 3 ilçemizin ev sahipliğinde tüm dünyaya birlik ve beraberliğimizin ne denli güçlü olduğunu bir kez daha haykıracağız” şeklinde konuştu.

Kulu'nun sesi gazetesi
Editör: İsveç Gündemi