Kar Kulu'da hayatı felç etti, Ankara-Konya yolu kapandı

Ülke genelinde etkili olan kar yağışı, Ankara'da hayatı felç etti. Ankara'nın şehirler arası yollarında da trafik durma noktasına gelirken Konya ile karayolu bağlantısı Kulu'da kesildi.

Kar Kulu'da hayatı felç etti, Ankara-Konya yolu kapandı
 Ankara-Konya yolu üzerinde Kulu ile Cihanbeyli arasında yağan aşırı kar yağışının ardından esen sert rüzgarında etkisiyle yolda meydana gelen kar birikintileri ve buzlanma nedeniyle Kulu-Konya Karayolu Trafik ekiplerince kapatıldı.

Özellikle Katırın tepe mevkini aşınca 2 tepe arasında biriken kar ve buzlanma yolu tamamen kapatmış bulunuyor. Şu an itibari ile araçlara Kulu’dan geçiş izni verilmiyor ve yaklaşık 150 araç Kulu’da bekletiliyor. Trafik ekipleri yola çıkacakları uyararak en azından bugün Kulu-Konya yolunun kapalı olacağını belirttiler.


Ayrıca yoğun Kar yağoşı nedeniyle Kulu'da okullar Cuma gününe kadar tatil edildi. 
Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2015, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner194

banner6