Olof Palme Parkı yakınına  yeni bürolarını açtığını kaydeden Yıldız, Opr. Dr. Ekrem Yalçın Koordinatörlüğünde bütün hastalara hizmet vermeye çalışacaklarını belirtti.

Kulu'dan İsveç'te binlerce hemşehrisinin yaşadığını anlatan Yıldız, ''Yurt dışında derdine çare bulamayan hastamız bize müracaat ettiğinde transfer konaklama olmak üzere tedavisinin işlemlerini biz yaptırıyoruz. Mesela bel fıtığı bulunan İsveç'ten gelen bir hastayı Koru Hastanesine naklini gerçekleştiriyoruz. Burada tedavisi yapıldıktan sonra gerekli evrakların İngilizcesini hastaneden alıp hastaya teslim ediyoruz.  Hastada bunun yüzde 80'nini yaşadığı ülkedeki sigortadan alabiliyor, bize de ücret ödemiyor'' ifadelerini kullandı. 

Kozmetik cerrahi ve plastik cerrahi üzerine de vatandaşa hizmet verdiklerini aktaran Yıldız, ''saç ekimi diş yapımı gibi ,kozmetik cerrahi ve plastik cerrahi üzerine de vatandaşlara yardımcı oluyoruz. Bu tür hizmeti alan vatandaşlarımıza sigortalar ücret ödemiyor, ücreti kendisi karşılamak zorunda'' dedi.

Yıldız'ın  aşağıdaki telefon numaralarını arayarak daha fazla bilgi alabilirsiniz!
+90 535 059 67 42
WhatsApp: +46 73 614 86 35

Editör: İsveç Gündemi