İsveç'in seçkin gazetelerinden biri olduğu belirtilen Dagens Nyheter Gazetesi'nin Tecrübeli Muhabiri Jan Lewenhagen, Türkiye'deki seçim sürecini takip etmeleri için geldiklerini, Konya’da bir kaç görüşme yaptıklarını, İsveç’te çok fazla Kulu’lu olduğu için Kulu’da Olof Palme’nin adının verildiği parkın olduğunu duymaları üzerine bu parkı görmek istediklerini belirten Jan Lewenhagen, buradan İstanbul’a dönerek orada HDP mitingine katılıp tekrar Kulu’ya dönecekleri belirtildi.

AK Parti Konya Milletvekili adayı Abdullah Ağralı ile birlikte Kulu Yeni mahallede bulunan Olof Palme parkını’da ziyaret ettiklerin belirten Ağralı, Konya’dan Kulu programı için İl AK Parti teşkilatına uğradıklarını, İsveç ten gelen misafirlerimizin olduğunu öğrendik.

Türkiye'deki seçim sürecini ve seçim kampanyalarıyla ilgili bir görüşmemiz oldu. Bu günkü Kulu gezimize eşlik ettiler. Özellikle Türkiye'deki seçim süreci, Kulu’daki seçimler ve İsveç’teki Kulu’lular ile ilgili bir haber yapmak istediklerini belirten Ağralı, Bugün o vesileyle Kulu dayız dedi.

KULU'NUN SESİ GAZETESİ




Editör: İsveç Gündemi