Handen 79,5m 2 3 odalı satılık 2.kat

İlan Kodu #3626
Tür SATILIK EV
İlan Sahibi / Firma Oğuzhan Yayıkçı
Telefon 0708192636
E-Mail [email protected]
Şehir/Eyalet Stockholm County
İlçe Haninge
Fiyat Bilgisi 2,200,000 TL
İlan Tarihi 05.02.2024
Sona Erme Tarihi 06.03.2024

Utgårdsvägen 12 Centrala Handen, Haninge kommun

Varmt välkommen till Utgårdsvägen 12 - en modern och elegant lägenhet som erbjuder en optimal kombination av bekvämlighet och stil. Belägen i hjärtat av Haninge har du allt du behöver inom räckhåll, från shopping i Haninge centrum till friluftsliv i Rudan.

Denna fantastiska 3:a väntar bara två trappor upp och välkomnar dig med en känsla av modern fräschhet. Det genomgående parkettgolvet skapar en varm atmosfär i varje rum, och den inglasade balkongen blir din egen privata oas där du kan njuta av kvällssolen.

Köket är ett modernt designat dubbelsidig kök med fullutrustad maskinpark. Det generösa utrymmet erbjuder gott om plats för matlagning och även möjligheten att inreda med en stor matgrupp.

Badrummet är en fröjd för sinnena med helkaklade väggar och moderna detaljer. Här finns både badkar och tvättutrustning för maximal komfort. Med rymlig klädkammare och smart förvaring är ordningen enkel att hålla. Dessutom ingår ett källarförråd i avgiften, vilket ger extra praktisk förvaring och gör det enklare att organisera ditt hem.

Välkommen hem!

Läs mer

İlan FotoğraflarıGeri Dön