Dün gerçekleşmesi gereken uçuşun yapılmaması nedeniyle mahsur kalan insanlar öfke kustu. Yaşanan durumu saçmalık olarak niteyelen yolcular SAS'ın son zamanlardaki sorunlar nedeniyle müşteri memnuniyeti noktasında ciddi şekilde sıkıntılı olduğu görülüyor. Uçağın bu akşam saat 19.00'dan sonra kalkması bekleniyor.

Yolculardan Ibbe Alsaksak, "Bu bir kaos" diyerek yaşanan durumun büyük bir saçmalık olduğunu söyledi.

Dün geceden beri havaalanında mahsur kalan kızgın bir grup yolcu. Havayolu, seyahat acentesi ve İsveç büyükelçiliği ile temasa geçtiler.

Dün gece onları eve götürmesi gereken uçakta teknik sorunlar çıktı ve Kopenhag'a geri dönmek zorunda kaldı.

İsveç'te cinayet işledi Amerika'da yakalandı İsveç'te cinayet işledi Amerika'da yakalandı

Bu akşam 19.50'de yedek uçak kalkacak. İbbe Alsaksak, dün geceden bu yana mahsur kalan yaklaşık 150 kişi olduğunu belirtti.

SAS'ın iletişim direktörü Karin Nyman, ortaya çıkan durumun inanılmaz derecede can sıkıcı olduğunu belirtti.

"Tüm oteller tamamen dolu, bu yüzden geceyi havaalanında geçirmek zorunda kalan birkaç kişi vardı" dedi.

Terminalde uyumasına izin verilen yaklaşık yüz yolcu olduğu söylendi.

SunWeb üzerinden biletini alan yolcular acente ve havayolu şirketi arasında çözüm ararken, Havayolu şirketi SAS'ın yolcuları acenteye, acentenin ise SAS'a yönlendirdiği ve çözüm noktasında her iki tarafın da yardımcı olmadığı söylendi.

Karin Nyman, yolcuların iletişimin yetersiz olduğunu düşünmelerine üzüldüklerini söyledi.

"İletişimin nasıl olduğunu araştırmamız lazım ama kötü çalıştığını düşünen tek bir kişinin olması gerçekten çok üzücü" ifadeleri kullandı.

Son zamanlarda ekonomik sorunlarla boğuşan SAS'ın zaman zaman uçaklarında teknik sorunların yaşanması yolcuları zor durumda bırakıyor.

Editör: İsveç Gündemi