Polis cinayeti araştırıyor ve olayla ilgili izlerin tespit edildiğini belirtiyor.

Malmö polisi'nden Norling Norling, elde edilen verilerle ilgili "Bu olası bir kanıt" dedi.

17 yaşındaki çocuk, Malmö'nün Sveden, Södra Sofielund bölgesindeki Idunsgatan'da, Salı gününe doğru gece saat 02:00'de yaralı halde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanan çocuk, ambulansla hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis olay yerinde kapsamlı incelemeler yaptı.

"Teknik incelemeyi bitirdik, ancak daha fazla araştırma çalışması için bölgede kalacağız" diyen Güney polis bölgesinde Katarina Rusin, çocuk birkaç evin yakınında dışarıda bulundu, henüz konuşmadığımız tanıkların olduğuna inanıyoruz ifadeleri kullandı.

Elde edilmiş kanıt olabilir

Saat 09.30'da henüz hiçbir şüpheli tutuklanmadı. Ancak Malmö Polisi Nils Norling, artık delilleri güvence altına aldıklarını söylüyor. Şu anda, bunun neyle ilgili olduğu hakkında bilgi vermek istemiyor.

Norling, olay yerinde çocuk için kısmen kan izleri olduğunu söylüyor, ancak olası kanıt olabilecek başka izler de bulduk yorumunda bulundu.

Cinayeti soruşturan polis şimdi gece olay yerinde herhangi bir şey gören herkesi 114 14 ile iletişime geçmeye çağırıyor. Bu kısmen olayın gözlemleriyle ilgili, ancak 01.45'te bölgede görülen kişi veya araçlarla ilgili tüm bilgilerin elde edilmesini hedefliyor.

"Tüm gözlemler önemli"

"Bölgede kimlerin bulunduğunu görmek, ayrıca daha fazla potansiyel tanık bulmak soruşturmanın çok önemli bir parçası olacaktır" diyen Norling, insanlar, arabalar ve mopedler hakkındaki tüm gözlemler ve detayların çok önemli olduğunu söyledi.

Şu anda polis, herhangi bir şüpheliyi teşhis edip etmedikleri bir veya daha fazla failin olaya karıştığı hakkında yorum yapmak istemiyor.

Polis, olayla ilgili daha fazla kanıta ulaşmak için görgü tanıklarıyla iletişime devam ediyor denirken, henüz kimsenin yakalanmadığı ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Editör: İsveç Gündemi