Edinilen bilgilere göre, ağır yaralı bir erkek ve kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen erkek yaşamını yitirirken, yaralı kadının tedvisi sürüyor bilgisi verildi. Soruşturmanın başlatıldığı olayla ilgili elde edilen bilgilere göre, saldırıya uğrayan çiftin bıçak ya da benzer keskin nesne ile vurulduğu belirtildi.

Kadın cinayet şüphesiyle gözaltına alındı.

Småland bölge polisinin olaya dair yürüttüğü soruşturma kapsamında yaralı kadının kadının şüpheli olarak gözaltına alındığı bildirildi.

Bölge polis basın sözcüsü Johnny Gustafsson, ihbarın saldırı değil, bir kişinin sağlık durumunun iyi olmadığı yönünde yapılan ihbar üzerine olay yerine gittiklerini belirtti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, biri kadın biri erkek olmak üzere iki kişiyi yaralı halde buldu ve yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, bir süre sonra erkeğin yaşamını kaybetmesi üzerine cinayet ön soruşturması olarak çalışmalar başlatıldı.

Bölge polisi, saldırıya uğrayanların akrabalarına haber verildiğini belirtti.

Polis olayla ilgili fazla bilgi vermekten kaçınırken, evde neler olmuş olabileceğini bulmaya çalıştıklarını söyledi. Pazartesi akşamı 40'lı yaşlarında olan kadın cinayet şüphesiyle gözaltına alındı.

Bölge polisinde görevli memur Erik Creutz, olay yerindeki koşullar ve sahip olduğu yaraların, suçtan şüphelenmek için bir neden olduğu anlamına geldiğini belirtti.

Olay yerinde kapsamlı çalışma yürütülürken, adli tıp teknisyenleri olay yerinde uzun incelemelerde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, yaralı olarak hastanede tedavi altına alınan kadın, şimdilik cinayetin baş şüphelisi olarak görülüyor.

Editör: İsveç Gündemi