Almanya’nın Höxter şehrindeki çiftlik evinde yaşananlar itiraflar sonrası gün yüzüne çıkmaya başladı. Tanışma ilanı ile ilişki kurduğu kadınlara eski eşi ile birlikte işkence uygulayan Wilfried W.’nin (46) yaptıkları tüyler ürpertici. Katil zanlısının suç ortağı ve eski eşi Angelika B. (47) konuşmaya başladı ve yaptıklarını anlattı.

“DÜŞEREK ÖLDÜ”

Kurbanlardan biri olan ve Wilfried W. ile evlenen Annika W.’nin (33) cesedinin ortadan kaldırma işlemini soğukkanlılıkla itiraf eden Angelika B. (47) itirafında, “2013’ün yazında Wilfried ile evlendiler. Daha sonra işkenceye başladık. Kalorifere bağlı olarak yaşadı ve bir tartışma sonucu düşerek 2014 yazında öldü” dedi.

“KOKU DENEMESİ YAPTIK”

Wilfried’in cesede hiç dokunmadığını dile getiren Angelika B., bu yüzden cesedi buzluğa koyduğunu söyledi. Daha sonra metal bir kesici aldığını, cesedi bacağından parçalara ayırmaya başladığını anlatan Angelika B., Wilfried’in müziğin sesini açarak gürültüyü bastırmak istediğini söyledi. Cesedi şöminede yakmak için küçük parçalara ayırdığını anlatan cani kadın, “Dışarısı soğukken bir parçayı şöminede yakarak koku denemesi yaptım. Daha sonra parçaları zaman içinde yaktım” diye ifade verdi.

“KÜLLERİ CADDELERE SERPTİM”

Yanmayan kemik ve diş parçalarını çekiç ile ezdiğini dile getiren Angelika B., “Kar yağmaya başladığında tüm kül ve kemik kalıntılarını Höxter’in caddelerine serptim” diye konuştu. Zanlı kadın, evde toplam 7 kadına işkence yaptıklarını da itiraf etti. Cinayet masası ekipleri evde bir çok yazılı nota rastladı. Notlarda kadınların işkenceye rıza gösterdiklerinin yazıldığı belirtildi. Ancak bu notların zorla yazdırıldığı belirtiliyor.

 

Cengiz PARLAYAN / HÖXTER


Editör: İsveç Gündemi