Belçika’nın Flaman kesiminde Gent şehri yakınlarında Oostrozebeke’deki meşhur De Verre Ginste kavşağında, bir kazada altı kişi yaralandı. Mağdurlar arasında üç çocuk sahibi bir Türk ailesi var. Kazada yer alan Türk ailesi Türk konvoy düğününde yer alan araçlar içinde yer almakta.

Oostrozebeke’deki popüler halk De Verre Ginste olarak bilinen Gentstraat ve Wakkensteenweg’in kesişme noktasında gerçekleşti. Trafik kurallarını hiçe sayan araçlardan biri olan Citroën C4 bunu durması gereken yerde durmadan yolunu ilerlemesinin ardında Wakken’e doğru giden bir çiftçi olan Jonas Neyens (29) tarafından sürülen bir traktör tarafından yakalandı. Kazanın şiddeti ağır oldu.

Citroën C4 bir çitin altına indi, traktör kısmen makastaydı. Traktör şoförü Jonas Neyens, önleyici olarak hastaneye götürüldü, adam kazadan çok etkilendi. Binek otomobilinde iki yetişkin ve üç çocuk yaralandı, ancak hiçbiri çok kötü durumda değil. Türk düğün konvoyunda 20 arabanın yer aldığı ve zaman zaman trafik kurallarını hiçe saydıkları belirtildi. Kazanın ardında Türk düğün konvoyu olay yerinden uzaklaştığı ve polisin olayı soruşturacağı belirtildi.

Editör: İsveç Gündemi