Her geçen gün teknolojinin gelişimiyle yeni ürünler üretmeye devam eden beyaz eşya ve elektronik cihaz sektörünün önde gelen firmalarından Arçelik, ev ve ofislerimiz için hayatımızı kolaylaştıracak cihazlar üretmeye devam ediyor. Markanın sunduğu ürünler kaliteli malzemelerden üretilen sağlam ve dayanıklı cihazlardır. Bazen bu cihazlar eskimeye bağlı mekanik yıpranmalar ve elektrik akımına bağlı olarak teknik arızalar ve düşmeye, darbeye bağlı kırılma ya da sökülme arızaları çıkarmaktadır.

Sağlam servis hizmeti ve orijinal yedek parçaları, uygun ekipmanlar ve işinin ehli ustaları ile Sultanbeyli Arçelik servisleri garantili ya da garantisi süresi dolmuş her türlü Arçelik cihazınızın bakım ve onarımını en hızlı şekilde yapmaktadır. Periyodik bakım gerektiren Arçelik klima ve kombilerinizin bakımlarını da en uygun ve en teknik ekipman ile yapan Arçelik Sultanbeyli servisleri orijinal yedek parçalar kullanarak uzun ömür garantisi sunmaktadır.

ailesi olarak bu sektörün en seçkin,en güvenilir ve garantili İstanbul Arçelik Servislerini bulmanızı sağlıyoruz. Arıza bildirimi yapan müşterilerini bekletmemek için gezici servis aracıyla da hizmet sunan deneyimli Arçelik Sultanbeyli Servisleri ekipleri en kısa sürede adreslerinize gelerek arızalı cihazlarınızı tamir ediyor, kombi ve klima bakımlarınızı yapıyor. Yılların verdiği tecrübe, bilgi ve birikimi ile hizmet anlayışını disiplinli ve dikkatli bir şekilde sürdüren eğitimli ve uzman kadrosu ile Sultanbeyli Arçelik Yetkili Servisleri hizmetlerinde devamlılık sergiliyorlar.

 

Editör: İsveç Gündemi