Edinilen bilgilere göre, bir balkonda önce tartışma sonra kavga çıktı. Tarafların bir birine ölümüne saldırması üzerine iki kişi bıçaklandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, cinayete teşebbüsten soruşturma başlattı.

Perşembe akşamı, polis Stockholm'ün güneyindeki Sätra'da bir adresindeki kavga ile ilgili yapılan ihbar üzerine harekete geçti. Arayan kişiye göre, iki kişinin balkonda tartıştığı iddia edildi.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi, ambulans araçları ve bir ambulans helikopteri intikal etti. Ambulans personeli, erkekleri muayene ettikten sonra, her iki adamın da ağır şekilde yaralandığını tespit etmesi üzerine hastaneye kaldırdı.

Stockholm bölgesindeki polis sözcüsü Towe Hägg, olay yerindeki ambulans personelinin her iki adamın da ciddi bıçak yaraları olduğunu duyurdu.

Edinilen bilgilere göre, her iki zanlıda birbirini bıçakladı. Durumu ağır olan bir kişinin ambulans helikopterle, diğeri ise normal ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis cinayete teşebbüsle ilgili ön soruşturma başlattı. Olayın yaşandığı balkona ait daire kordon altına alındı.

Polis, gece saatlerinde yaptığı açıklamada, birbirini bıçaklayan ikili dışında dairede başka kimsenin olduğuna dair bir kanıt olmadığı ve dolayısıyla kişilerin kavga etme sonucunda birbirini bıçakladığı anlaşıldığı açıklamasında bulundu.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, kişilerin neden kavga ettikleri henüz bilinmiyor.

Editör: İsveç Gündemi