Stockholm ve Norrköping bölgelerinde uyuşturucu kaçakcılığı yapan Hells Angels kulübü olarak bilinen şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda polis silah ve uyuştucu maddelerine el koydu.

Özel bomba imha ekibi ve özel harekat polisi ile ortaklaşa düzenlenen ve 16 saat süren operasyonda bulunan uyuşturucu ve silahlara el konurken, bir kişide gözaltına alındı.

Polis'in iki yıldır peşinde olduğu şebeke üyelerinin tümünü yakalayamadıkları açıklanırken, kaçan şebeke üyelerini yakalamak için çalışmaların devam ettiği söylendi.

Edinilen bilgilere göre, geçen yılın sonlarında Hells Angels kulübü olarak bilinen çete üyelerine yönelik suç örgütü oluşturma, uyuşturucu ve silah kaçakçılığı gibi birçok suçtan izliyorken, bunu fark eden çete üyelerinin yer değiştirerek izlerini kaybettirdiği bilgisi verildi.

Uzun süren çalışmalar sonrasında yeniden izine rastlanan çete üyelerine ait olduğu iddia edilen eve baskın yapan polis en üst düzeyde güvenlik tedbirleri alarak operasyon başlattı. Gerçekleştirilen operasyonda bir kişi göz altına alınırken, çok sayıda uyuşturucu madde ve silah elegeçirildiği söylendi.

Semihhan AYDEMİR / İsveç Gündemi
Editör: İsveç Gündemi