İsveç'in en yoğun nüfusunun olduğu başken Stockholm adeta yeniden dönüşecek, her geçen gün yeni projelerin ardı ardına açıklanmaya başladığı ve ev sorununa kalıcı çözümlerin getirilmesi için yoğun çalışmaların yapıldığı İsveç'te birkaç yıl içinde kalıcı çözümlere odaklı projeler geliştiriliyor.

İsveç konut piyasasının önünü açan yeni hükümet bu anlamda büyük adımlar atmayı hedefliyor.

İsveç'in için hayal olan projeler geliyor!
İsveç'in büyük şehirlerinde yüksek binalara fazla izin verilmezken, İsveç mimari çizgileri ile adacıklar şeklinde binlerce konut yapılacak.

Stockholm yeniden dönüşüyor
Stockholm'ün kuzeyinden güneyine kadar birçok noktada yeni projeler hayata geçecek, yollar çalışmaları, viyadük ve demir yolları alt yapı çalışmalarının yaklaşık iki yıl önce başladığı, alt yapılarının hazırlanması ile birlikte konutların inşası için harekete geçileceği belirtiliyor.

Stockholm'ün Lidingö bölgesinde inşa edilecek bu proje çok konuşulacak!
70 bin metrekare yaşam alanı olacak ve 2 bin konuttan oluşacak ada projesi çehresini komple değiştirecek. Parklar, marina, iskeleler, alışveriş merkezleri, spor ve sosyal aktivitelerin bol olacağı bu projenin yüksekliği 24 kattan oluşacak. Önümüzdeki yıl başlanması planlanan birçok konut projesinin tamamlanması ve içinde yaşamın başlaması için 2 ila 4 yıl bir zaman gerektiği öngörülüyor.
Editör: İsveç Gündemi