Edinilen bilgilere göre, Kungsholmen'de bulunan oteldeki kavga sonucu iki genç bıçaklandı. Olay, birkaç misafirin tartışmaya başladığı oteldeki partiyle bağlantılı olarak meydana geldi.

Olay sonrası polis çağrılırken, polis olaya dair açıklama yapmadı.

Olay yerinde çok sayıda polisin ve gencin toplandığı zaman zaman hareketli anların yaşandığı gergin bir atmosfer yaşandı.

Stockholm'ün merkezindeki Kungsholmen'de meydana gelen olayla bağlantılı olarak bıçaklanan 18 yaşındaki iki genç ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polisin bölgesel komuta merkezinde görevli memur Anders Mattsson, bir otelde partiydi ve birkaç kişi arasında bir tartışma olduğunu söyledi.

Suçun otel içinde mi yoksa sokakta mı meydana geldiğini belirtilmedi. Edinilen bilgilere göre, polis otelin güvenlik kayıtlarına el koydu.

İki kişinin yaralanma durumu bilinmiyor ve tutuklanan şüpheli yok.

Cinayete teşebbüsle ilgili ön soruşturma başlatıldı.

Polis teknisyenleri olay yerinde inceleme başlattı.

"Az bilgiye sahibiz" diyen Polis sözcüsü Carina Skagerlind, hiç kimsenin gözaltına alınmadığını belirtti.

Yakınlarda yaşayan bir kadın olaya penceresinden tanık oldu.

Bağıran insanlar olduğu için uyandım diyen kadın, alanda çok sayıda polis olduğunu ve farklı gruplar halinde duran çok sayıda gencin olduğunu belirtti.

"Atmosfer biraz endişeliydi, olanlar hakkında endişeli görünen birçok genç vardı. Biraz ileri geri hareket ettiler" ifadeleri kullandı.

Polis olayla ilgili soruşturmayı devam ettirirken, daha fazla bilgi verilmedi.

Editör: İsveç Gündemi