Edinilen bilgilere göre, Stockholm'ün güneyindeki Rågsved'de silahlı saldırı sonucu bir kişi vuruldu. Silah sesleri ve çığlıklar üzerine görgü tanıkları ihbarda bulundu. Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine vardıklarında bir kişinin sırtından kurşunlandığı yaralı şahısla karşılaştı. Vurulan kişi ambulansla tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk açıklamaya göre yaralının şahıs sırtından kurşunlandığı söylendi.

Bir görgü tanığının beyanına göre, "bir patlama ile birlikte çığlık artışlama başlandı ve birde hızla uzaklaşan araba sesi duydum" dedi.

Polis, saat 22.42'de Rågsved'deki silahlı saldırı ile ilgili bir kaç ihbar aldı. Polis olay yerinde yaralı bir kişi buldu.

Stockholm bölgesi polis basın sözcüsü Carina Skagerlind, kişinin sırtından vurulduğunu ve durumu kritik olduğunu belirtti. Şahıs tedavi edilmek üzere, hastaneye kaldırıldı denirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adli delil için olay yeri kordon altına alınırken, polis daha fazla bilgi edinmek için görgü tanıklarının bilgilerine başvuracağı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: İsveç Gündemi