banner198
banner180

Stefan Löfven, saldırılar endişelerimizi artırdı

İsveç başbakanı Stefan Löfven, yaz aylarında İsveç'te artan şiddet ve saldırı olaylarının endişlerini artırdığını söyledi.

Stefan Löfven, saldırılar endişelerimizi artırdı
Lisa Holm cinayeti, Skåne bölgesindeki bombalı saldırı ve Ikea'daki bıçaklı saldırı sonrasında endişelerin arttığını söyleyen Stefan Löfven, İsveç'in alışık olmadığı bir takım olayların yaşandığını ifade etti.

Olayların önüne geçmek ve bu tarz olayların tekrar yaşanmaması açısından bir takım önlemlerin alınacağının altını çizen Stefan Löfven, İsveç'te herkesin demokratik hak ve özgürlüklere sahip olduğunu belirtti.

2015 yaz döneminde artan olayların endişe verici olduğunu söyleyen başbakan Löfven, İsveç bu konuda gerekli tedbirleri alarak, bir daha böyle olayların yaşanmaması çok yönlü araştırmalar yapacağını ifade etti.

Semihhan AYDEMİR / İsveç Gündemi

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner6