Sayısal loto 49 sayının içinde kişinin 6 adet rakamı bilme oyunudur. Oyunun ana vatanı Almanya’dır. Ve ilk olarak da sayısal loto, 1955 yılında almanyada oynanmıştır. Ancak ülkemizde oynayan vatandaşların sayısı oldukça fazladır. Her hafta sayısal loto oyununun kazandıran rakamları değişim göstermektedir. Eğer bir hafta içinde 6 bilen yani, 6 rakamı da tahmin edebilen bir talihli çıkmaz ise, o zaman o haftaki sayısal loto ikramiyesi bir sonraki haftaya devreder. Ve tabi ki, o haftaki sayısal loto 6 bilen para miktarı da artmış olur. Bazen birkaç hafta üst üste 6 bilen çıkmayabilir. Çünkü bu bir şans oyunudur. Ancak 6 bilen çıkınca da yüklü bir miktarda ödül parası kazanmış olur.

SAYISAL LOTO SONUÇLARINI BURADAN SORGULA

Sayısal loto noter kontrolünde yapılmaktadır ve herhangi bir hile ya da benzeri şeyin olma durumu söz konusu değildir. Rakamları makinalar belirler yani şanslı rakamları kişiler ya da kurumlar belirlememektedir. Oyunun oynama şekli ise oldukça basittir. 1 ile 49 arasında her kutucukta 6 rakam seçilerek bunların üstü diğer rakamlara kaymayacak ve ayırt edilebilecek şekilde çizilir. Kuponu bu şekilde doldurmanız gerekir. Daha sonra da oyun bayilerine gidip yatırmanız yeterli olacaktır. Sayısal loto sonuçları her hafta Perşembe akşamları açıklanmaktadır.

İnternet üzerinden sayısal loto sonuçları veya, sayısal loto sorgula yazıp sayfaya girerek o haftaki sayısal loto sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

Editör: İsveç Gündemi