Edinilen bilgilere göre, bulunan ceset bir erkeğe ait.

Bu sabah saat sekizde polis, gelen ihbar üzerine Gustavsberg'e hareket etti.

Sabah gelen ilk açıklamada çalışmaların devam ettiği belirtilirken, temkinli davranıldı.

Ancak polis olay yeri incelemesini olgunlaştırdıktan sonra saat 14.24'te, ormanlık alanda bulunan cesedin bir erkeğe ait olduğunu duyurdu.

Stockholm Polisi'nden Ola Österling, cesedin çok uzun bir süredir kayıp olduğu bildirilen bir adama ait olduğunu söyledi.

Polisin, Stockholm dışındaki Värmdö'nün Gustavsberg semtinde devam eden bir çalışması var. 

Stockholm Polisi'nden Ola Österling, Pazar sabahı erken saatlerde olay yerinde bir cezai soruşturmanın devam etmekte olduğunu ve daha fazla bilgi veremeyeceğini aktarmıştı.

Daha sonra saat 08.00'de ihbar aldıklarını söyledi.

Olay yeri incelemesi için ekipler inceleme başlattı.

Öğleden sonra polis, sabah saatlerinde bölgede ölü bulunan kişinin orta yaşlı bir erkek olduğunu açıkladı. Ola Österling tam olarak nasıl bulunduğu konusunda bilgi vermek istemedi.

Ola Österling, "Bölgede ölü olduğundan korkulan bir kişinin olduğu bilgisi alındı ​​ve bu kişinin öldüğünü oldukça hızlı bir şekilde teyit edebiliriz" dedi.

Adamın yakınları, cinayet olarak soruşturulan ölümden haberdar edildi. Adamın kayıp olduğu bildirildi ve bu sabah ölü bulunana kadar polisin kendisini kayıp olarak aradığı aktarıldı.

"Adamın nasıl ve ne zaman öldüğü şu anda net değil" diyen Ola Österling, gün boyunca teknisyenlerin analiz edilmek üzere "bir dizi numune" aldığını söyledi.

Sabah saat on sıralarında polis bölgede kapsamlı önlemler alarak, cinayet soruşturması ile ilgili koşulların oluştuğunu belirtti.

Edinilen bilgiye göre, soruşturmanın detaylandırılması için özel bir birim oluşturuldu.

Şahsın nasıl öldüğü adli tıp raporuna göre açıklanacak, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: İsveç Gündemi