İsveç'in Göteborg şehri yakınındaki Trollhattan kasabasında bulunan okulda Anton Lundin P. tarafından dün düzenlenen ırkçı  bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Ahmed'in küçük kardeşi Abdurrahmen ve Babası Muhammed, cep telefonlarında bulunan Ahmed'in fotoğrafını göstererek, ''hiç bir zaman unutmayacaklarını'' söyledi. 

Ahmed Hassan'ın futbol tutkunu bir çocuk olduğunu söyleyen baba Muhammed, oğlunun en büyük hayalinin  futbolcu olmak istediğini, bu isteğine ulaşamadan cinayete kurban gitmesinin kendilerini derinden yaraladığını belirtti. Baba Muhammed, ''Oğlumu çok özleyeceğim, iyi ve yardım sever bir çocuktu'' dedi.  

İsveç polisinide eleştiren baba Muhammed, ''Oğlumun neden cinayete gittiğini polis bizden sakladı. Açıklama istememize rağmen hiç bir açıklama yapmadı. Cenazemizi hastanede görmemize izin vermedi. Neler olduğunu ancak basından öğreniyoruz'' dedi.

Ahmed'in annesi Kiin Hassan ise, oğlunun bir terörist tarafından öldürülmesine çok üzüldüğünü tek tesellisinin çok kişinin ölememesi olduğunu ve bu yüzden de Allah'a şükür ettiğini bildirdi. 
Editör: İsveç Gündemi