İddialara göre zanlılar, çocuğu serbest bırakma karşılığında aileden fidye almak istedikleri, verilmemesi halinde çocuğu öldürmek aileyi tehdit ediyor.

Polisin olaya dair soruşturmasın İsve'teki Foxtrot çetesi bağlantısı.

Coop kendi markası olan rosto etleri geri çağırıyor Coop kendi markası olan rosto etleri geri çağırıyor

9 Mayıs gecesi Norveç'in Trondheim kentinde kaçırılan gencin olayına dair kapsamlı soruşturma sürerken, elde edilen bilgilere göre, kaçırılan genç ünlü bir Norveçli ressamın oğlu.

Edinilen bilgiye göre genç, akşam erken saatlerde bir kişiyle görüşmek üzere evden çıkıyor. Görüşmeye gittiği sırada birkaç kişi onu ​​bir arabaya bindirip olay yerinden ayrıldı.

Norveç'ten gelen bilgilere göre, kaçırma olayından sonra, failler çocuğun babasıyla temasa geçip yüz binlerce Norveç kronu talep ettiği ve kaçırılan oğlunu öldürmekle tehdit ettiği söyleniyor.

Kaçırma olayıyla bağlantılı olduğu düşünülen dört kişi yakalandı

Oğul daha sonra gece serbest bırakıldı ve ardından Norveç polisi, kaçırma şüphesiyle dört kişiyi gözaltına aldı.

"Olayda şüpheli olan 17 ve 18 yaşlarında dört erkek var. Norveç tarafındaki soruşturmayı yürüten Bente Bøklepp, Aftonbladet'e gönderdiği bir e-postada, kaçırılan gencin fiziksel bir yaralanma yaşamadığını ve durumu iyi olduğunu yazdı.

Bente Bøklepp, kaçırılma olayıyla bağlantılı olarak gözaltına alınan şüpheliler serbest bırakıldı ancak soruşturma sürecinde şüpheler sürüyor dedi.

Aileye yönelik ölüm tehditleri sürüyor

Edinilen bilgiye göre, tutuklamanın ardından Norveçli sanatçıya mektup ve telefonla daha fazla tehdit mesajı gönderildi. Diğer şeylerin yanı sıra, sanatçının ölüm tehditleri aldığı ve kendisinden yüklü miktarda para talep edildiği söyleniyor.

Edinilen bilgiye göre Norveç polisinin soruşturmasında, olayla ilgili bir kısmın İsveç'e kadar uzandığı ve İsveç'teki Foxtrot ve "Kürt Tilkisi" olarak da bilinen 36 yaşındaki Rawa Majid'e yönelik şüpheler bulunuyor.

Norveç polisi ayrıca çetenin Trondheim'daki uyuşturucu ticaretine karıştığından şüpheleniyor.

Kaçırma olayına dair birçok iddia ve spekülasyon güncelliğini korurken, soruşturmayı yürüten Bente Bøklepp, olayda İsveç'ten her hangi bir şüphelinin bulunmadığını belirtti.

Editör: İsveç Gündemi