Norveç polisi, İsveç'in batı sınırında ulaşımın zorlaştığını belirterek, sürücülerin dikkatli olması yönünde uyarılarda bulundu.

Polis sözcüsü Thomas Fuxborg, kilometrelerce uzun kuyruklar oluşturduğunu söyledi.

Kur'an yakan Iraklı, İsveç'in sınır dışı kararının ardından Norveç'e gitti: "Sığınma talep edeceğim Kur'an yakan Iraklı, İsveç'in sınır dışı kararının ardından Norveç'e gitti: "Sığınma talep edeceğim

Edinilen bilgilere göre, Norveç polisi Svinesund Köprüsü'nün İsveç tarafında duruyor ve Çarşamba sabahı batı İsveç'in bazı bölgelerini vuran kar yağışı nedeniyle kar kaosu konusunda uyardı.

Görüş mesafesi çok kısa!

Edinilen bilgilere göre, yurdun batı kesiminde etkili olan kar yağışı nedeniyle görüş mesafesi de kısaldı. Sürücülerin kazalara karşı uyanık olmaları gerektiği belirtildi.

Çarşamba sabahı etkili olan yağışlı hava, çok sayıda trafik kazasını beraberinde getirirken, yaşanan kazalar ve görüş mesafesindeki olumsuzluk nedeniyle kilometrelerce kuyruk oluştu.

E45'te bir binek otomobil ile römorklu bir araç arasında meydana gelen kaza nedeniyle, Göteborg istikametinde trafik olumsuz etkilendi.

Ulusal karayolu 40'ta, bir kamyon otomobile arkadan çarptı.

Polis basın sözcüsü Thomas Fuxborg, en az altı kazanın meydana geldiğini belirtirken, bu kazalarda ciddi yaralanmalar olmadığını söyledi.

Karlı hava, Norveç'te de etkili için İsveç'ten işe gidip gelenleri olumsuz etkiliyor.

Norveç polisininde sınırın iki tarafında da trafiği düzene koymaya çalışırken, sürücüleri uyardı. Mecbur değilseniz yola çıkmayın, yola çıkanların dikkatli olması gerekiyor dendi.

Editör: İsveç Gündemi