Geçen mart ayında 21 yaşındaki kuzeni kendisiyle evlenmediği için herkesin gözü önünde öldüren Sefin Nahman Pesso, Facebook hesabından mesaj yayınladı: “Her türlü cezayı almaya hazırım. Bu benim hayatıma mal olsa da. Hâlâ çok mutluyum.”
Almanya'nın Hannover kentinde bir düğünde amcasının kızı 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Şilan’a kurşun yağdırıp öldüren katil zanlısı, beş aydır yakalanamadı. Polis, kuzenini öldüren Sefin Nahman Pesso’nun peşine düşerken, katil zanlısı ise kendisine ait sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

HİÇBİR ŞEY BİLMİYORLAR

Türkiye'de ya da Irak'ta saklandığı düşünülen 22 yaşındaki Pesso, Facebook hesabından gönderdiği mesajda cinayetle ilgili pişmanlık duymadığı ve çok mutlu olduğunu yazdı: “Olayın nasıl olduğunu bildiğini zannedenler; Bu kimseyi ilgilendirmez. Bu benim ailemin konusu. Herkes konuşuyor. Beni şerefsiz biri olarak niteliyor. Çünkü hiçbir şey bilmiyorlar. Gerçeğin ne olduğunu bilmiyorlar. Gerçeği bilenler ise beni şerefli biri olarak görüyor. Her türlü cezayı almaya hazırım. Bu benim hayatıma mal olsa da. Hâlâ çok mutluyum. Tüm aileniz bunu biliyor.”

CEZAYA RAZIYSA GELSİN

İlk günden beri kızının töre cinayetine kurban gittiğini söyleyen Şilan'ın babası ise, “Madem her türlü cezaya razı, gelsin teslim olsun” dedi.

Editör: İsveç Gündemi