İsveç emniyetinin yaptığı açıklamaya göre, cumartesi akşamı Bro bölgesinde ölü olarak bulunan 7 yaşındaki küçük kızın bıçaklanarak öldürüldüğü belirtilmişti. Bunun yanı sıra 36 yaşındaki bir kişininde ağır yaralı olarak hasnataneye kaldırıldığı ve tedavisinin hala devam ettiği belirtildi.

Küçük kızın katil zanlısı olararak hastanede tedavi gören yaralının kızın üvey babası olduğu tespit edildi. Ancak yaralı adamı kimin nasıl ve neden yaraladığı henüz bilinmiyor. Kızı üvey babası öldürdüyse üvey babayı kim yaraladı anlaşılan bu henüz sorgulanmıyor.

Bugün ortaya atılan iddialara göre yaralı adamın kızın annesi ile ilişkisi olduğu yönünde ancak henüz yaralı adamın ifadesi alınamadığı için olayın ciddi mualak olduğu ve hiç bir bilginin kesinlik kazanmadığı gerçei gözardı ediliyor.

Yaralı üvey babanın ölmesi halinde İsveç emniyetinin katil zanlısı olarak şüphelendiği baba muhtemelen katil olarak ilan edilecek ve kendisinin de nasıl vurulduğu hiç bir zaman anlaşılamayacak. İddialara göre bir görgü tanığının ifadeleri olayda önemli bulunuyor. Görgü tanığının ifadelerine göre ise, üvey baba önce kızı öldürdü, sonra da intihar etmek istediği yönünde ancakbu görgü tanığının kim olduğu ile ilgili de polis her hangi bir bilgi henüz paylaşmadı.
Editör: İsveç Gündemi