Üretim aşamasında gösterdiği hassasiyeti teknik servis hizmetlerini sunarken de göstermeye kararlı olan Arçelik şirketi, bu düşünce ile Türkiye'nin her il ve ilçesinde kaliteli hizmet sunan teknik servis kadroları oluşturmaya devam ediyor. Müşteri beklentilerine karşılık vermek ve insan hayatını daha konforlu bir hale getirmeye kararlı olan şirket, teknolojinin her türlü olumlu yönünü imal ettiği Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerine yansıtıyor. Buna paralel olarak teknik servis ekiplerini de gerekli eğitimlere alan şirket, gün içinde karşınıza çıkan arızalar için size bir telefon kadar yakındır.   markaya ait tüm elektronik ev ürünlerinin arıza vermesi durumunda kaliteli ve güvenilir bir servis desteği sunuyor. Arızaya neden olan parçayı tespit ettikten sonra bire bir orijinal yedek malzemeler ile değişen servis elemanları garantili onarım hizmeti vermektedir.

Teknik ekipman bakımından eksiksiz olan servis kadromuz, yılların verdiği bilgi birikimi ve deneyim ile sağlam onarımlar yapıyor. Beklenmedik bir anda arıza veren Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev cihazları için servis numarasını arayarak bilgi alabilir yada teknik servis desteği isteyebilirsiniz. Adresinizi alan servis çalışanı en yakın gezici servis aracını adresinize yönlendirir. Eve gelen ekipler kısa bir incelemenin ardından arızanın asıl sebebini sizinle paylaşarak vereceğiniz karara göre hareket eder. Müşteri memnuniyetine önem veren İzmir Arçelik Servislerinin birinci önceliği arızayı yerinde onarmaktır. Bu sayede günlük hayattan uzun süre kopmazsınız. Her çeşit arıza ile başa çıkacak şekilde eğitim alan servis kadromuza sonuna kadar güvenebilirsiniz.

Kaliteli ve güvenilir teknik servis hizmetlerini, kullanıcılarına kesintisiz bir iletişim hattı ile sunmak için tüm imkanlarını kullanan Arçelik şirketi, her ihtiyaç halinde destek vermeye hazırdır. Sadece Gazinatep merkezde değil, ilçelerde de garantili onarım yapan İzmir Arçelik Servisleri markaya ait klima, kombi, şofben ve termosifon arızalarını da garantili onarmaktadır.

HİZMET VERDİGİMİZ ÜRÜNLER

Editör: İsveç Gündemi