İsveç'in Eslöv bölgesinde bulunan bir huzurevinde çalışan bakıcı defalarca yaşlıların parasını çaldı.
Durumu fark eden yaşlılar durumu huzurevin yönetimine bildirdi. Hiç birşey olmamış gibi yoluna devam eden huzurevi yönetimi, polisle yaptığı işbirliği ile yaşlıların cüzdanlarına banknotları kayıt altına alınmış paralar yerleştirerek, paranın çalınmasını beklediler. Bir süre sonra harekete geçen hızsız çalışan cüzdanları boşaltarak paraları aldı.
Çaldığı paralar ile alışveriş yaparken suçüstü yakalanan çalışan gözaltına alınarak sorgusundan sonra mahkemeye sevk edildi. Tuzağa düşen hırsız tutuklanırken, daha önce çalınan paraları harcadığını ve ödeme imkanının olmadığını söylediği belirtildi.
Semihhan AYDEMİR / İsveç Gündemi
İsveç'te yaşlıların parasını çalan bakıcı, kurulan tuzağa fena düştü!
İsveç'te huzur evinde çalışan bir yaşlı bakıcısı, yaşlıların parası çaldı. Olayın fark edilmesi üzerine çalışana beklenmedik bir tuzak kuruldu

YORUM EKLE
1
Bir Alvedon vakası daha, hasta öldü....
2
Haninge'de cinayet
3
Kış İsveç'e yeniden geliyor...VİDEO
4
İsveçli eski bakan Mona Sahlin Otel temizliyor...
5
İsveç'te yük treni raydan çıktı yürekler ağza...
6
Sollentuna'da kamyon otomobili biçti!
7
İsveç'in eski başbakanı gizli aşkını ilan etti!
8
İsveç'te öğrencinin boğazını kesti!
9
İsveç'te işsizlik çığ gibi büyüyor!
10
Ve "Stockholm Treni"nin ilk görüntülü...
SIRADAKİ HABER