İsveç'in Eskilstuna'da ki caminin gündüz vakti kundaklanması ve 5 kişinin yaralanması, hemen 4 gün sonra Skåne Eyaletine bağlı Eslöv Camisi'ne çirkin bir saldırı gerçekleşmesine tepki için İsveç'in Başkenti Stockholm'de protesto yapılacak.
Avrupalı Türk Demokratlar Birliǧi (UETD) İsveç'in öncülüğünde hazırlanan protesto gösterisi Stockholm'ün ünlü Segeltorg Meydanında 10 Ocak'ta gerçekleşecek. Saat 13:00'de başlayacak protesto gösterisi 15:00'de sona erecek!, Daha sonra Mynttorget'e kadar topluluk yürüyüş yapacak!
2014 yılında İsveç'te camiilere 14 çirkin saldırı gerçekleşti. Saldırıların önüne geçilmesi ve camilerin güvenliğinin artırılması için sende bu protestoya katıl ve demokratik hakkını savun!
Protesto gösterisine kadar gelişmeleri alltaki facebook linkinden takip edebilirsiniz!
Ekinliği takip etmek için buraya tıklayınız
İsveç Gündemi
İsveç'te camilere yapılan çirkin saldırılar protesto edilecek!
İsveç'in Eskilstuna'da ki caminin gündüz vakti kundaklanması ve 5 kişinin yaralanması, hemen 4 gün sonra Skåne Eyaletine bağlı Eslöv Camisi'ne çirkin bir saldırı gerçekleşmesine tepki için İsveç'in Başkenti Stockholm'de protesto yapılacak.

YORUM EKLE
1
Metin Külünk: Müslümanlara yönelik saldırıları...
2
İsveç'te feci kaza iki can aldı!
3
Dünya gündemine bomba gibi düşen kayıp uçak...
4
Teknoloji çıldırdı! 2015 yılında giyilebilir...
5
Her yılbaşı günü onlarca İsveçli sakat kalıyor...
6
Dünya zenginleri listesinde 147 İsveçli milyarder...
7
Sosyal Medya üzerinden kızları kandıranlara İsveç...
8
Kayıp uçağın enkazından 40 ceset çıkarıldı!
9
Uçakta ölümü bekleyen İsveçli Rina Lindgren:...
10
Konya'da 5 katlı bina yatak odasına çöktü!
SIRADAKİ HABER