İsveçli turist Alanya'da ölü bulundu

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde evi bulunan ve yılın belli dönemlerinde burada kalan İsveçli 65 yaşındaki Claes Alexander Branstrum, evinde ölü bulundu.

İsveçli turist Alanya'da ölü bulundu
 AVSALLAR Mahallesi'ndeki sitede yalnız yaşayan  Claes Alexander Branstrum'ın evinden kötü kokular gelmesi üzerine site sakinleri kapıyı çaldı.

Kapının açılmaması üzerine komşuları durumu 112 ve jandarma ekiplerine haber verdi. Eve giren jandarma ekipleri Branstrum'un yerde hareketsiz yattığını gördü. Bir süre önce öldüğü ve cesedinin çürümeye başladığı belirlenen Branstrum'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Jandarma olayı araştırırken, Claes Alexander Branstrum'un yılın belli zamanlarında Alanya'daki evine gelerek, tek başına kaldığı belirtildi.
Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2016, 00:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner194

banner6