İsveçli Josefin Karlsson 37 yaşında 6 çocuk annesi.

Florin Serhan ise henüz 21 yaşında Romanya uyruklu göçmen. Onların aşkı geçtiğimiz yıllarda Nisan ayında başlamıştı.

Altı çocuğu bulunan 37 yaşındaki İsveçli Josefin Karlsson, yaşadığı mahallesinde her zaman alışveriş yaptığı marketin önünde karşılaşmış Florin’e.

Dilencilik yapan Florin’e insanların kötü davranışları Josefin’i oldukça derinden sarsmış ve onu teselli etmek için yanına giderek konuşmaya başlamış.

İlk görüşte birbirlerinden hoşlanan çift evlenme kararı aldı.

Aralık ayının ortalarında Karlsson’un, ailesinin de desteği ile Halmstad kentinde yaptığı düğüne İsveç medyası büyük ilgi gösterdi.

İsveç Radyosu’na açıklamalarda bulunan Karlsson, “İnsanlar bunun bir Cinderella masalı olduğunu düşünüyor...

Ancak farklı kültürel kökenlere sahip olsak da normal insanlar gibi aşık olduk ve evlendik. O çok iyi bir insan” dedi.

Yağmurlu bir günde Florin’e şemsiye ve battaniye hediye eden Josefin zaman zaman da çocuklarını onun yanına götürmekten çekinmemiş hatta beraber maç bile yapmışlar.

Böylece çiftin arkadaşlıkları ilerlemiş ve bir gün Florin duygularını Josefin’e açıp artık onunla beraber yaşamak istediğini itiraf etmiş.

Bu itiraf karşısında şaşkına dönen Josefin ilk başta Florin’e altı çocuğu olduğunu ve daha genç biriyle beraber olması gerektiğini söylese de Florin, Josefin’den vazgeçmemiş ve bu da Josefin’in kalbini çalmaya yeterli olmuş.

Florin’in ailesiyle de tanışan Josefin İsveç’teki düğünden sonra ilerleyen zamanlarda Romanya’da da bir düğün yapmak istediklerini ifade ediyor.

Editör: İsveç Gündemi