Avicii neden öldü? Geçtiğimiz gün Umman'da sabaha karşı otel odasında ölü bulunan Avicii'nin ölüm nedeni büyük merak konusuydu. Avicii'nin ailesi ünlü DJ'in intihar ederek hayatına son verdiğini açıkladı. 

Ünlü DJ Avicii'nin ölüm nedeni ne? 

Sahne adı ile Avicii olarak bilinen Tim Bergling geçtiğimiz günlerde Umman'da otel odasında ölü bulunmuştu. Çıkardığı ve bestelediği şarkılar ile büyük bir üne kavuşan ve elektronik müziğin öncü isimlerinden olan Avicii'nin ölüm nedeni büyük merak konusuyudu. 

Sahne adı ile Avicii olarak bilinen Tim Bergling'in ailesi ünlü DJ'in otel odasında intihar ettiğini açıkladı.

Avicii (Tim Bergling kimdir?)

Tim Bergling (8 Eylül 1989) veya bilinen adıyla Avicii İsveçli DJ, Remixer ve Prodüktör. Dünya'da House ve Dance müziğin en önemli ve yetenekli sanatçılarındandır. Müziğe küçük yaşlarda merak salmış,genç yaşta İsveç'te çeşitli kulüplerde DJ'lik yapmıştır. 2010 yılında çıkan single'ı Seek Bromance ile büyük çıkış yakalamış, bu parça Fransa, Belçika, Hollanda, Birleşik Krallık ve İsveç'te 1 yıl boyunca top 20'de kalmıştır. 'DJ Mag Top 100' 2013 yılı sıralamasında dünyanın en iyi 3. DJ'i olarak seçilmiştir. 2014 yılında ise 6. olmuştur.
Editör: İsveç Gündemi