Polis, olayın arkasında bir suç olabileceğinden şüpheleniyor ve bunu şüpheli bir kundaklama olarak soruşturuyor.

Doğu Bölgesi Polisi basın sözcüsü Björn Öberg, bu olayla ilgili ipuçları ve gözlemler alma konusunda çok kararlıyız.

Pazartesi akşamı Nässjö belediyesinde bir villada yanmaya başladı. Kurtarma ekibi yangını söndürmek için çalıştı ancak ev hızla tutuştu ve villa yandı.

Salı sabahı evde bir ölü bulundu. Kişi henüz kimliği belirlenmedi.

Polis: Görgü tanıklarından destek istedi

İlk bilgilere göre, yanmaya başlamasıyla ilgili olarak villanın çevresinde insanlar görülmüş ve polis bazı bilgiler ışığında olayın kundaklama olabileceği hususunda soruşturma başlattı.

Bölge polisi, yangının bir kişinin hayatına mal olduğu olayla ilgili bilgisi olanların 114 14 nolu telefondan kendilerine ulaşılmasını istedi. Olayın çözülmesi için görgü tanıklarının beyanları önemlidir diyen bölge polisi, bölge sakinlerinden gelebilecek her türlü bilgiyi değerlendireceklerini ifade etti.

Polis, internet sitesinde kundaklamadan sonra herhangi bir şüpheli tespit edemediklerini ve olaydan sonra kimsenin tutuklanmadığını yazdı. Olayla ilgili teknik inceleme yapılırken, villa sahibinin akrabaları ile temas halinde olduklarını belirtti.

Yangının kalıntıları arasında bulunan cesedin kimliği hala tespit edilemedi, ancak polis evde yaşayan kişinin yakın akrabasıyla temas halinde ve olayla ilgili akrabalara bilgi verildi.

Editör: İsveç Gündemi