İsveç'in Halmstad şehrinde görülen bir davada yargılanan 42 yaşındaki sapığın 15-17 yaşlarındaki iki küçük kıza defalarca tecavüz etmesi ile ilgili iddianame basına sızdı o ayrıntılar ürtükücü. Tecavüz var, şiddet var ama hapis cezası yok!

Dava savcısının hazırladığı iddianameye göre, sapık genç kızlara defalarca tecavüz ederek kızları darp ettiği bilgisi yer alıyor.

Genital bölgelerinde yaralanmalar ve vücutlarında darp izleri olduğu rapor edilen genç kızların sadece cinsel istismara değil aynı zamanda şiddet ve cebire maruz kaldıkları belirtildi.

Mahkeme yaptığı yargılama neticesinde sapığa kızın biri için 31 bin kron, diğer kız için ise 45 bin kron para cezası verdi. 

Tecavüz ve şiddetle yargılanan zanlının ifadesinde; kızlardan birinin escort sitelerine resimlerini koyarak oradan kendisiyle iletişim kurduğu, kendisini yaş olarak büyük gösterdiğini ve diğer kızıda yine onun beraberinde getirdiğini, kızların yaş olarak küçük olduklarını bilmediğini, görüntü itibarıyla kızlar büyük görünüyor şeklinde kendini savunduğu bilgisine yer verildi.
Editör: İsveç Gündemi