İsveç medyasında yer alan haberlere göre, bazı görüşler Wilma Andersson'un kesin olarak öldürüldüğünü ispatlamak için daha fazla delil gerektiği söylendi.

Geçen hafta genç kızın öldürüldüğü kesinleşti yönündeki bilgilerden sonra kafa karıştıran yeni söylemlerin dikkate alınması gerektiğini savunanların sayısı bir hayli arttı.

İsveç polisi, genç kızın öldürülmesi ile ilgili buldukları delilleri uzmanlara sunduğu ve tıbbi araştırmalar sonucunda kesinlik kazanacağını belirttirken, bir yandan da aramaların devam ettiği söylenip daha fazla bilgi verilmiyor.

Bir kişinin ölmüş olması, mutlaka öldürüldüğü anlamına gelmeyeceğini belirten bazı söylemlerde gelişiyor. Linda Chen, ölümle ilgili araştırmalarda bulunan kalıntıların incelendiğini ancak cinayetten yargılanan adamın serbest bırakılmasının nedenlerinden biri, gerçekten öldürüldüğüne dair yeterli kanıt bulunmuyor bu nedenle cinayetten kimseyi tutuklamanın yasal olmayacağı görüşünü belirtti.

Bulgulardan elde edilen sonuçların aile ilede henüz tam anlamıyla paylaşılmadığı belirtiliyor. Genç kızın öldürülüp öldürülmediği konusundaki şüpheler sürüyor.

Editör: İsveç Gündemi