Soruşturma kapsamında bir Villa'da yapılan aramalarda 50 yaşlarındaki kadın, yüzü plastik filme sarılı halde ölü bulundu. 60'lı yaşlarındaki eşi ise vurularak öldürüldü.

Vallentuna'daki acımasız çifte cinayet hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Bazı kaynaklara göre, kadın plastik filmle boğularak öldürülmüş, eşi ise silahla vurularak öldürüldü.

Stockholm Polisi basın sözcüsü Anders Bryngelsson, olayla ilgili ayrıntıları veremeyiz derken, farklı kaynaklarda elde edilen bilgiler cinayetin korkunç yüzünü gösteriyor.

Çift 15 Ocak Çarşamba günü villalarında öldürüldü. Ancak suç 11 Ocak Cumartesi günü meydana gelmiş olabilir deniliyor. Daha sonra öldürülen kadının tenis kulübündeki kulüp şampiyonasında final oynayan bir tenis sporcusu olduğu ortaya çıktı. Ancak kadının cep telefonundan mide rahatsızlıklarından dolayı maçlarının iptal edildiği telefon mesajlarından ortaya çıktı.

Çarşamba günü, tenis arkadaşlarından biri polisi aradı ve ardından kilitli eve girildi. Sonra hem erkek hem de kadın ölü olarak bulundu.

Hala cinayetle ilgili her hangi bir tutuklama yok. Ancak polis basın bölümüne göre soruşturmanın ilerlemeye devam ettiği bildiriliyor.

Müfettişler öldürülen çiftin haritasını çıkarmak için kapsamlı bilgileri masaya yatırdılar ve komşularla bilgi alışverişi yapıldığı söyleniyor.

Öldürülen çiftin yakınında yaşayan birkaç kişiyle konuşan İsveç basınının elde ettiği bilgiler polisin açıklamalarından daha farklı. İsveç basınına konuşan komşular, "Birkaç yıl önce sokakta sadece dört ila beş aileydik. Sonra kimin kim olduğunu anlamayacak kadar bölgede insan sayısı arttı. Bu değişim son iki yılda insanları etkiledi. Bölgede hareket eden araçların sayısını bilmez olduk yorumunda bulundu.

Ne yazık ki, bunun olduğuna şaşırmadım. Birçok bilinmeyen kişi ve araba son haftalarda buraya taşındı. İnsanlar el fenerleri ile yolda yürüdüler, ama karanlık olduğu için kim olduğunu görmek mümkün değildi denildi.

Tanığa göre, yabancı kişilerle ve taşıtlarla ilgili sorunların birkaç kez komşular arasında tartışmaya neden olduğu belirtiliyor.

Yaşanan trajedinin herkesi sarstığı söylendi.

Editör: İsveç Gündemi