Belediye ve sigorta şirketine destek başvurusu yapan kadının destek talepleri karşılıksız kaldı.

Basına konuşan talihsiz kaza sigortaya ve belediyeye para vermenin hiç bir anlamı yokmuş yorumunda bulundu.

Geçen kasım ayında evinde çıkan yangın sonucu evi kullanılamaz hale geldi. İşte olduğu saatlerde evinde çıkan yangın sonrası büyük bir şok yaşayan kadın, yangın nedeniyle evi kullanılamaz hale geldi.

Yangından sonra yıllardır ödeme yaptığı sigorta ve belediyeye başvurular yapan kadın, her iki kurumdan da destek taleplerine olumlu bir cevap alamadı. Evini yeniden yapması gereken talihsiz kadın yüz binlerce kron ödemek zorunda, ancak bu şartlarda evimi yeniden yatırmam imkansız diyen talihsiz kadın ne yapacağını şaşırdığını söyledi.

Sollentuna'daki evin restorasyonu ile ilgili araştırmalar yapan kadın, eski evi yerine tek taklı bir ev yapmak için belediyeye başvuruda bulundu. Kat planı evin satın aldığında değiştiği söylenen talihsiz kadına yapacağı evin en az 800 metrekare olması gerektiği söylendi. Ancak kadına ait olan arazi ise 735 metrekare bu nedenle yapmayı düşündüğü eve olumsuz yanıt geldi.

Sigorta şirketinin de yangın nedeniyle meydana gelen zararı karşılamıyor.

Aynı zamanda yedi yaşında yaşadığı kanser hastalığı nedeniyle bir ayağını kaybeden talihsiz kadın çaresiz olduğunu dile getirdi.

Editör: İsveç Gündemi