Olayın gizliliği nedeniyle bilgi verilmeyen cinayetle ilgili ayrıntılar çıkmaya başladı.

Elde edilen bilgilere göre, bir evde ölü olarak bulunan 30'lu yaşlarındaki erkek, hasta bakımı için bir evde bulunuyordu. Görev devri sırasında gelen diğer meslektaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Polis cinayetle ilgili bir kişinin tutuklandığını belirtirken, tutuklanan kişinin aynı alanda çalışan ve öldürülen kişinin meslektaşı olduğu söylendi.

Cuma sabahı saat 07 civarında, Trollhättan merkezinde bir ölüm olayıyla ilgili ihbar üzerine polis harekete geçti. Polis, bir adamın ölü bulunduğunu ve cinayetle ilgili bir ön soruşturma başlatıldığını, ancak bunun dışında olayın gizliliği nedeniyle bilgi veremeyeceğini belirtti.

Mülk, teknik soruşturma için kordon altına alınmış ve polisin dışarıda çalılar ve bir konteynırda arama yaptığı görülmüştü. Basında yer alan bilgilere göre, adli tıp doktorları olay yerinde incelemeler yaptı ve polis 140 civarında kişiyle görüşüp bilgi topladı.

Polis, günün ilerleyen saatlerinde polis, cinayetten şüphelenilen bir kişinin tutuklandığını duyurdu.

Cinayete kurban giden kişinin bulunduğu evde hasta bakıcısı olarak çalıştığı ortaya çıktı. Adam, vardiyasında yerini alacak olan meslektaşı tarafından öldürüldüğü söyleniyor.

Editör: İsveç Gündemi