Hörby'nin üst düzey yöneticilerinden ikisi ortak kullanılan kapalı havuza çıplak olarak girince görüntüler karşısında şaşkınlık yaşandı.

Bir otelde düzenlenen konferanstan sonra yetkililer gece içmeye ve eğlenmeye devam etti. Bir süre sonra kapalı havuz bölümüne giren iki yönetici üryan bir şekilde otel misafilerinin kullandığı kapalı havuza girdi. Otel müşterileri tarafından videoya çekilen görüntüler tartışmalara neden oldu ve skandal olarak kayıtlara geçti.

4 Eylül Perşembe günü Hörby belediyesinden yöneticiler bir konferans için Landskrona'daki Örenäs Kalesi'nde bir araya geldi. Etkinlikler otelde akşam yemeği ile sona erdi. Katılımcılardan bazıları aşırı alkol alarak partiye devam etti.

Gece yarısından sonra parti raydan çıktı.

Ardından birkaç yönetici kapalı havuz alanına girdi. Birkaçı yüzmeye karar verdi ve havuza atladı. İki üst düzey yönetici tamamen çıplak olarak soyunup havuzda yüzenlerin arasına atladı.

Olay çok büyük tepkiye neden oldu.

Konferansa katılan diğer yöneticilerden tepki yükseldi: "Bunu yapan kişilere olan tüm inancınızı kaybedersiniz" bazı katılımcılar, çevreye saygısı olmayan kişilerle iş yapmanın mümkün olmadığını belirtti.

Havuzda bulunan diğer insanlara karşı büyük saygısızlık.

Çıplak başkanlar videoya çekildi

Medya, birçok konferans katılımcısı ve diğer otel konukları ile konuştu. Havuz alanında altı yöneticinin kaldığını ifade ediyorlar.

Otel misafirlerinden biri, dışarıdaki havuzda aktiviteler olduğu için gece yarısı uyandığını söylüyor.

Olaya tanık olan bazı görgü tanıkları "O kadar gürültülü geliyordu ki neredeyse hiç kimse uyuyamıyordu. Raydan çıkan genç bir ayyaş gibiydiler" ifadeleri kullanıldı.

Basına yansıyan bir video görüntüsünde belediyenin üst düzey yöneticisi çıplak olarak havuza atlıyor.

Hörby'deki Liberallerin grup lideri Hans Frank, yaşanan olayın utanç verici ve saygısızca olduğunu ifade ederek, "Bu durum belediyenizi temsil ederken bir kuruluşun nasıl çalışması gerektiği ile gerçekten uyumlu bir davranış değil" diyerek davranışın hiç hoş olmadığını belirtti.

Editör: İsveç Gündemi